Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

3/4 skryptow nie działa !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DZiala zaledwie kilka skryptow a wiekszosc nie dziala wie ktos czemu i czy to sie naprawi

ale jak dodaje nowe skrpty to pisze ze dziala a jak go szukam to jest ze nie dziala znaczy

Compilingerror pisze

Opublikowano

DZiala zaledwie kilka skryptow a wiekszosc nie dziala wie ktos czemu i czy to sie naprawi

ale jak dodaje nowe skrpty to pisze ze dziala a jak go szukam to jest ze nie dziala znaczy

Compilingerror pisze

uzywaj tych ktore dzialaja

^_^

Opublikowano

No nie wiem skoro u mnie stare skrypty (te które uzywałem w poprzednim patchu) pięknie sie skompilowały i zaktualizowały.  Jestem w lobby to dam znać czy śmiga. --- Wiadomo na customie lepiej testować ale ja i tak bez L# coś ugram więc się nie boje.

579571423327107377857.png

Opublikowano

No nie wiem skoro u mnie stare skrypty (te które uzywałem w poprzednim patchu) pięknie sie skompilowały i zaktualizowały.  Jestem w lobby to dam znać czy śmiga. --- Wiadomo na customie lepiej testować ale ja i tak bez L# coś ugram więc się nie boje.

Nie ma to jak skromność :3

­

giphy.gif

Opublikowano

boże, ledwo jest po update

uzywaj tych ktore dzialaja

Po pierwsze, może byś Boże napisał z dużego B. Nie wiem kto jest Twoim Bogiem ale widzę, że LOL i MPC. Po drugie, może mi się wydaje, ale czy ty jesteś takim wypierdolem już, że piszesz z kilku kont po kolei i sam sobie odpowiadasz lub podpinasz temat? WTF??? Czemu na tym forum są już prawie tylko ludzie <13....

Ktoś chce solo? Zapraszam do Łomży.
Kontakt: https://www.facebook.com/profile.php?id=100002036947415&fref=ts

Opublikowano

Po pierwsze, może byś Boże napisał z dużego B. Nie wiem kto jest Twoim Bogiem ale widzę, że LOL i MPC. Po drugie, może mi się wydaje, ale czy ty jesteś takim wypierdolem już, że piszesz z kilku kont po kolei i sam sobie odpowiadasz lub podpinasz temat? WTF??? Czemu na tym forum są już prawie tylko ludzie <13....

O co Ci do k***y nędzy chodzi? Udzieliłem dobrej odpowiedźi, po c**j ten ból dupy? Jestem katolikiem, i to gorliwym. W tym przypadku "boże" było pisane z małej, ponieważ miałem na myśli powiedzonko a nie Boga. Co do multi kont, wtf? Nie mam żadnego, za to Ty masz jakieś urojenia, pozdrawiam.

Kocham Renissance.

Opublikowano

I gdzie wasze paid cebulaczki ^_^?

Predzej czy pozniej bedzie paid:) Ciekawe ile osob wyzywajacych ludzi od cebul bedzie czekalo za crackiem bo nie stac wydac 50/100zl miesieczni e;)

Opublikowano

I gdzie wasze paid cebulaczki ^_^?

od zawsze mowilem, ze nie stac joduski na to, zeby L# byl paid, gdy tylko to zrobia cala baza uzytkownikow przeniesie sie do bola

^_^

Opublikowano

od zawsze mowilem, ze nie stac joduski na to, zeby L# byl paid, gdy tylko to zrobia cala baza uzytkownikow przeniesie sie do bola

ZAWSZE I WSZĘDZIE BOLERON KRÓLWAĆ BĘDZIE!

Prawda, jeżeli L# zrobi się paid, większość użytkowników przejdzie na bolu, gdyż ludzie płacą na bolu i update mają po paru godzinach a na L# po paru dniach. Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji abym zapłacił i czekał.

Kocham Renissance.

Opublikowano

O co Ci do k***y nędzy chodzi? Udzieliłem dobrej odpowiedźi, po c**j ten ból dupy? Jestem katolikiem, i to gorliwym. W tym przypadku "boże" było pisane z małej, ponieważ miałem na myśli powiedzonko a nie Boga. Co do multi kont, wtf? Nie mam żadnego, za to Ty masz jakieś urojenia, pozdrawiam.

Ty debilu, "boże" = "powiedzonko" ?  Gorliwy jesteś w c**j, widać... Po pierwsze naucz się pisać idioto z podstawówki, nie fikaj do mnie gnojku (czuj się bezpiecznie w małym pokoiku w świecie internetu)

Po drugie jest kilka przesłanek, które odpowiadają za tym, że masz te jebane multikonta. Powiązane ze sobą posty (co można sprawdzić na Twoim profilu) oraz avatarki z jakąś gówniarą. Jesteś dzieciak i pokemon. Radzę odpocząć i wyjść na dwór ćpunie komputerowy. A jak masz kierować w moja stronę przekleństwa to zapraszam na PW, umówimy się na spotkanie cwaniaczku.

Opublikowano

Ty debilu, "boże" = "powiedzonko" ?  Gorliwy jesteś w c**j, widać... Po pierwsze naucz się pisać idioto z podstawówki, nie fikaj do mnie gnojku (czuj się bezpiecznie w małym pokoiku w świecie internetu)

Po drugie jest kilka przesłanek, które odpowiadają za tym, że masz te jebane multikonta. Powiązane ze sobą posty (co można sprawdzić na Twoim profilu) oraz avatarki z jakąś gówniarą. Jesteś dzieciak i pokemon. Radzę odpocząć i wyjść na dwór ćpunie komputerowy. A jak masz kierować w moja stronę przekleństwa to zapraszam na PW, umówimy się na spotkanie cwaniaczku.

Spoktanie? Hmmm... Z dziką rozkoszą, naprawdę. Może różowy most? Nie mam nic innego do roboty tylko wrzucać jakiemuś niewyżytemu 13-latkowi XDDD

Co do ćpania, jakoś zielone wolę, komputeraz nigdy nie próbowałem. I tak, to prawda, mam jeszcze tutaj jakieś 285 multikont. Zdemaskowałeś mnie :c

external_link_bumper.png

tutaj moje zdj ze specjalną dedykacją dla Ciebie :*

@Edit

A tak btw żegnam i pozdrawiam, idę grać w simsy.

Kocham Renissance.

Opublikowano

Predzej czy pozniej bedzie paid:) Ciekawe ile osob wyzywajacych ludzi od cebul bedzie czekalo za crackiem bo nie stac wydac 50/100zl miesieczni e;)

ale mnie tacy ludzie wkurw.. na tym forum jest połowa ludzi którzy nie pracują i nie każdego stać na wydawanie miesięcznie tyle zł na grę, że ci mama da to jej teraz idź klęknij i podziękuj 

Opublikowano

@RADI ;3

Gnojku Ty masz 16 lat i Ty masz czelność takie rzeczy do mnie pisać? Przecież Ty jeszcze gówniarz jesteś. Dostałbyś raz w ryj i już nie wstał i skulił się. 
Moim zdaniem pokemonie te konta są Twoje:

Radi ;3 BrainOnly Takasuka

Zaraz do Ciebie się odezwę na PW gnojku.

Opublikowano

Gratulacje, Rysiek Peja na pewno jest z ciebie dumny.

Opublikowano

Jeżeli jesteś taki do przodu, to może ze mną byś się sprawdził?

Czekam na informacje na pw.

Dobra.. widzę że mamy kolejnego internetowego cwaniaka aka człowiek prowo.

Nadal czekam na pw.

eSwH2k3.png

Opublikowano

Karol cos ci powiem. Po co nabijasz posty? To jest jego sprawa wiary do tego co pisze "boże" więc o to na takich forach sie nie spinaj

Opublikowano

ale mnie tacy ludzie wkurw.. na tym forum jest połowa ludzi którzy nie pracują i nie każdego stać na wydawanie miesięcznie tyle zł na grę, że ci mama da to jej teraz idź klęknij i podziękuj 

mnie wlasnie tacy jak ty, wszystko zawsze za darmo by chcieli :) powiedz mi jaki problem zebrac 100zl w miesiacu ? dorobic np na ulotkach krolewicz nie moze? nie musze nikomu dziekowac, zarabiam uczciwie ;)

Opublikowano

Przypadek, że teraz Ty piszesz? Bardzo chętnie przecież też gnojek jesteś z podstawówki

Przestań prowokować pls xdd

@AntyWarn

już więkoszość skryptów działa

Kocham Renissance.

Opublikowano

Karol cos ci powiem. Po co nabijasz posty? To jest jego sprawa wiary do tego co pisze "boże" więc o to na takich forach sie nie spinaj

Nie wyciągaj czegoś z kontekstu. Zwróć uwagę na cały post. Nie nabijam, żadnych postów, nic z tego nie mam. Nie jestem 10 latkiem, który się podnieca, bo nie ma "Pijawka" pod nickiem etc.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...